Yüklemeniz Gereken Uygulamalar

Yüklemeniz Gereken Android iOS Uygulamalar 2024, uygulama önerileri!

Local Send

 Local Send, Android, iOS ya da tarayıcı üzerinden ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir uygulama. En güzeli de cihazlar arasında kaliteli, hızlı ve sorunsuz bir şekilde fotoğraf gönderip almanıza olanak tanıyor. Mesela Android'den iPhone'a, iPhone'dan Windows'a veya Windows'tan Android'e paylaşım işlemini bu uygulama ile rahatlıkla yapabilirsiniz.
Sık sık farklı cihazlar arasında fotoğraf aktarımı yapıyorsanız kesinlikle denemeye değer.
Android Link
IOS Link
Write your awesome label here.

Panorama Scroll Carousel Maker

Türkiye Instagram’ı en çok kullanan ülkelerden biri ve senin de instagram kullandığını tahmin ediyorum. Eğer kaydırmalı fotoğraflar paylaşmayı seven biriysen, bu uygulamayı sevebilirsin. Panorama Scroll ya da Caro, Instagram kaydırmalı fotoğraflar için tasarlanmış oldukça başarılı şablonlar sunuyor ve çok basit bir kullanıma sahip; İstediğin şablonu seçip fotoğraflarını eklemen yeterli. Şablonlar üzerinde ufak değişiklikler de yapabiliyorsun. Mesela tatil fotoğraflarını daha şık bir şekilde paylaşmak istiyorsan, bu uygulamayı kullanarak harika gönderiler oluşturabilirsin. Sürekli yeni şablonlar eklenmesi ve ücretsiz pek çok seçenek olması da oldukça güzel. 
Android Link
IOS Link
Write your awesome label here.

Kargolarım

Hepimiz artık neredeyse her şeyi internetten sipariş ediyoruz. Birden fazla siparişimiz olduğunda farklı kargo şirketlerinden gelen siparişleri takip etmek zor olabiliyor. İşte bu noktada Kargolarım uygulaması devreye giriyor.
Tek yapman gereken, uygulamayı indirip kargo numaralarını girmek. Böylece tüm kargolarını tek bir yerde görebiliyorsun. Ayrıca kargo durumunun yanında kısa bir açıklama yazabiliyorsun. Örneğin, "Kitap siparişi" ya da "Telefon kılıfı" gibi notlar düşebilirsin, bu sayede hangisinin ne olduğunu anında hatırlayabilirsin.
Android Link
IOS Link
Write your awesome label here.

Groovifi

Diyelim ki Spotify'da bir şarkı dinledin ve buna benzer başka şarkılar arıyorsun. İşte Groovifi burada devreye giriyor.
Spotify hesabını bağladıktan sonra dinlediğin müzikleri analiz ediyor ve senin için en çok dinlenen şarkılar, Top 20 gibi listeler oluşturuyor. Ardından çok sevdiğin bir şarkıya özel de birçok alternatif sana sunabiliyor.
Ayrıca bu önerileri yaptıktan sonra ne tarzda bir şey istediğine göre filtreleme yapabiliyorsun. Mesela biraz daha akustik ve mutlu bir parça mı istiyorsun veya vokali daha fazla olan ve elektronik bir müzik mi? Uygulamada bunu rahatlıkla bulabilirsin.
Daha da detaylandırmak istersen doğrudan kategori, BPM veya key seçmek de mümkün.
en güzeli ise yeni şarkılardan oluşturduğun playlistleri de Spotify’a aktarabiliyorsun. Yani kısaca, yeni müzikler keşfetmek için mükemmel bir uygulama.
Write your awesome label here.

Songshift

Android'den iPhone'a geçtiysen ve artık Apple Music kullanmak istiyorsan, Spotify’daki tüm müzik arşivini taşımak ciddi biri yükü ve belki de bu seni apple müzik kullanmaktan vazgeçiren şey bile olabilir. Ama Songshift bunu senin için hallediyor. Uygulamada kullandığın platformları seçip, aktarmak istediğin playlisti, albümü veya beğenilen şarkıları seçebilirsin. Sonrasında sadece hangi platforma taşımak istediğini seçip onaylıyorsun. Bu sayede müzik kütüphanen sorunsuzca taşınmış oluyor.
Platform değiştirirken favori şarkılarını kaybetmek istemeyenler için oldukça kullanışlı bir çözüm.
Write your awesome label here.

DigiCard

Kartvizit taşımaktan sıkıldıysan veya sıklıkla numara, mail gibi bilgilerini paylaşman gerekiyorsa DigiCard tam sana göre!
Uygulama sayesinde kendi QR kodunu oluşturup isim, telefon, mail gibi bilgilerini tek bir tıkla paylaşabiliyorsun.
Kullanımı ise çok basit: istediğin bilgilerini gir, istersen renk veya tema gibi kişiselleştirmeleri yap ve QR kodunu oluştur.
Burada şöyle bir tavsiye de vermek istiyorum. Bu QR'ı oluşturmak ücretsiz fakat widget olarak eklemek ücretli. Burada da biraz hile yapabiliriz:
QR kodunun bir ekran görüntüsünü alıp gerekli ölçülerde kırp. Ardından ana sayfana fotoğraf widget'ı ekle ve bu görüntüyü seç. Böylece birisi senden bilgilerini istediğinde doğrudan telefonundan QR kodunu gösterip halledebilirsin.
Write your awesome label here.

Blackmagic Camera

Write your awesome label here.
Blackmagic Camera video çeken herkesin kullanması gereken bir uygulama. Blackmagic hakkında bir video kanalda mevcut fakat kısaca özetlemek gerekirse:
Blackmagic ile lens değiştirebilir, enstantane hızını ayarlayabilir, beyaz dengesi kilitleyebilir, manuel odaklama yapabilirsin. farklı ızgaralar ve kılavuz çizgiler de mevcut.
 Kısacası profesyonel çekim için ne gerekiyorsa bu uygulamada var. 
Android Link
IOS Link
Blackmagic Tanıtılan Videolar  

Structured - Daily Planner

Yapılacaklar listeleri günümüzü planlamak ve daha verimli hale getirmek konusunda çok faydalı. Ancak sorun bu uygulamalar genelde işi kolaylaştırmak yerine daha komplike hale getiriyor.
Structured ise basit ama etkili bir yapılacaklar listesi uygulaması. En sevdiğim yönü ise her şey tek bakışta okunabiliyor: gününü zaman dilimlerine ayırıp tüm görevlerini bir zaman çizelgesi üzerinde görebiliyorsun.
Aynı zamanda AI desteğiyle beraber planlama yapmanıza yardımcı oluyor: mesela boşluk kalan bir 30 dk varsa sana buraya bir kahve molası eklemeni önerebiliyor (:
Ücretsiz versiyonu yeterince özellik sunuyor ama eğer denemek istersen ücretlide sesli asistan özelliği de mevcut.
örneğin ''yarın sabah 7'de kalkıp 1 saat spor yapacağım ardından 1 saat mailleri cevaplayacağım sonraki 30 dakika kahvaltı edeceğim ve ardından öğlen 2ye kadar çalışacağım'' dediğinizde tüm bunları anlıyor ve sizin için günlük plan oluşturur. isterseniz bu özelliği ücretsiz 3 gün deneyebilirsiniz.
 Özetle İş ve sosyal hayatını dengelemek isteyenler için ideal.
Write your awesome label here.

AllTrails: Hike, Bike & Run

Doğa yürüyüşlerini ya da bisiklet turlarını seviyorsan All Trails tam senlik.
Harita üzerinden yakınında bulunan rotaları görebiliyorsun. Kullanıcıların eklediği rotaların uzunluğu, zorluk seviyesi ve ortalama süresi hakkında da bilgiler alabilirsin Ayrıca bu rotaların fotoğraflarına, yükseklik grafiklerine ve hava durumuna da göz atabiliyorsun.
Eğer doğa yürüyüşlerine ya da bisiklet turlarına yeni başlıyorsan ya da farklı rotalar arıyorsan, bu uygulama yeni keşifler yapmana yardımcı olacak. Türkiye’de henüz çok fazla rota olmasa da yavaş yavaş artmaya başlayacağına eminim.
Write your awesome label here.

Life Hack, Daily Life Tips

Bu uygulamanın henüz Türkçe desteği yok ama yine de paylaşmak istiyorum çünkü eğlenceli ve faydalı.
Life Hack, Daily Life Tips isminden de anlaşıldığı gibi günlük hayatını kolaylaştıracak pratik bilgiler sunuyor. Teknoloji, yemek, sağlık, seyahat gibi birçok alanda ipuçları bulabileceğin bu uygulama, küçük ama etkili önerilerle yaşamını daha pratik hale getirebilir. Örneğin kulaklıklar için farklı renk uçlar kullanarak sağ ve sol ayrımını hızlıca yapabilirsin güzel bir tavsiye!
Eğer anlamakta zorlanırsan metinleri kopyalayıp çeviri desteği alabilirsin,
Özellikle sıkıcı günlük işlerini daha keyifli hale getirmek isteyenler için harika bir uygulama.
Write your awesome label here.

feeeed: rss reader and more

Takip ettiğiniz her şey bir yere toplamanızı sağlar: yotube kanalları, haberler siteleri, x-tiwtter hesapları, bloglar gibi her şeye tek bir yerden ulaşabilirsiniz.
Bence özellikle Sosyal medyanın dikkati dağıtıcı etkisini yok etmek ve sadece bilgi almak istediğin kaynaklara odaklanmak istiyorsan Feeed işini oldukça kolaylaştıracak. Ayrıca doğum günlerini, adım takibi, fotoğraflardan flashbackler ve daha fazlasını da ekleyebilirsin.
Kısacası, salt bilgiye ulaşmak istediğinde odaklanmanı sağlayacak sade ve pratik bir araç.
Write your awesome label here.

Spatial Touch

Diyelim ki kendinize güzel bir yemek hazırlamak için mutfağa girdiniz ve eşlikçiniz sevdiğiniz müzikler youtube'dan çalıyor. Elleriniz kirliyken müziği değiştirmek için yıkayıp temizlemekle uğraşmanıza aslında gerek yok! Bu uygulama bu problemi çözüyor.
Telefonuna dokunmadan, el hareketlerinle müziği veya videoyu kontrol edebiliyorsun. Mesela, tek parmağını aşağıya kaydırarak müziği değiştirebilir, iki parmağını birleştirip aşağı kaydırarak sesi kısabilir veya sağa kaydırarak videoyu durdurabilirsiniz. Daha pek çok komut da tabii ki mevcut.

Yenilikleri kaçırmamak için bültenimize abone ol!

Thank you!
YENİ YAZILAR
YENİ EĞİTİMLER
GÜNCELLEMELER
İNDİRİMLER
HABERLER